Med fransk vintagestil kan du indrette dit hjem med fransk, landlig charme. Er du til nostalgi og romantik, så vil denne boligstil helt sikkert være noget for dig. Du finder et stort udvalg af møbler i fransk vintage sti, som enten har et mørkt rustikt præg, eller som er hvidmalede med smukke detaljer. Møblerne kan mikses på mange forskellige måder, og de er velegnede til at have stående både i dit hjem, eller hvis du har f.eks. et sommerhus. Fransk vintagestil oser af charme og landlig idyl, og når man er omgivet af disse møbler, får man lyst til at sætte tempoet ned og give sig god tid til at leve.

Unika eller masseproduktion

Du kan vælge imellem meget forskellig brugskunst inden for stilen fransk vintagekunst. Det kan være porcelæn, krystal, bestik, duge, håndklæder, viskestykker, nipsting, spejle, billedrammer, madonna-figurer, jernkors, lysestager og meget andet. I nogle webbutikker kan du købe forskellig brugskunst, som er købt på loppemarkeder i Frankrig, som som enten er unikke eller har en særlig forhistorie. Der findes også producenter, som fremstiller brugskunst i fransk vintagestil, fordi de har spottet, at stilen er populær, og der kan tjenes penge på den. Dermed kan du købe brugskunst, som passer ind i dit hjem – men som andre altså også kan købe magen til og have stående i deres hjem. Så der er op til dig, om du går efter helt særlige unika, eller om du vil købe brugskunst i fransk vintagestil, som mange andre også har.

Fransk vintagestil og skandinavisk minimalisme

Fransk vintagestil bringer romantikken og nostalgien ind i dit hjem. Du kan indrette dig, som hvis du boede i en lille landsby i Frankrig. Du kan også vælge at mikse den franske vintagestil med den lyse, skandinaviske boligstil. Det vil sige, at du kan indrette dig mere enkelt i lyse, minimalistiske rum og have nogle enkelte møbler stående i fransk vintagestil, som giver dit skandinaviske hjem et romantisk og charmerende fransk præg.