Vil du gerne udsmykke din væg med flotte billeder, så kan du eksempelvis vælge at få trykt et billede på lærred. Det er en utrolig flot og stilfuld udsmykning, som du kan sætte dit helt eget personlige præg på. Mange vælger at udsmykke deres vægge med plakater, som de sætter i en plakatramme. Og de få, som har råd til det, køber ægte malerier, som de hænger op på væggen. Men et billede på lærred er en rigtig god løsning for dig, som gerne vil have noget æstetisk smukt af god kvalitet hængende på væggene i dit hjem. Med et billede på lærred får du en unik udsmykning til din væg, som ingen andre har. Du kan dermed sætte et personligt præg på boligindretningen i dit hjem. Et billede på lærred koster heller ikke nær så mange penge som f.eks. et ægte maleri.

Mange flotte motiver

Billeder på lærred kan have uendeligt mange motiver. Du kan f.eks. vælge et personligt foto af dig selv, dine børn eller dit kæledyr. Det kan også være et billede fra en ferie eller en anden begivenhed, som har betydet noget særligt for dig. Du kan vælge at få sat flere billeder sammen til en collage, eller du kan vælge et billede, som afspejler dine interesser for f.eks. biler, musik eller et billede af en kendt person, som du beundrer.

God kvalitet

Billeder på lærred bliver trykt hos firmaer rundt omkring i Danmark, som er specialiseret i netop denne type produktion. Du finder dem ved at søge efter ”billeder på lærred” online, og så dukker der forskellige muligheder op. På firmaets hjemmeside kan du uploade dine billeder, og her kan du også vælge, hvilken størrelse billedrammen skal have. Før billedet bliver trykt, bliver det tjekket, at opløsningen er høj nok, så du kan være sikker på, at du får et billede på lærred i god kvalitet. Selve produktionen og leveringen af billedet på lærred tager ca. en uges tid.