De fleste har prøvet det, at flytte sammen med kæresten. Så skal begge parter til at indrette sig i den fælles bolig. Det er noget af det sværeste, et menneske kan gøre, for der er ikke to, som ser ens på indretning, så det kan koste mange timer, og der er også mange kompromiser, som skal indgås, inden I er færdige.

Heldigvis er der mange her i Danmark, der er til den meget skandinaviske og minimalistiske måde at indrette sig på med rå linjer og en type af møbler, som er solide, men enkle på samme tid. Derefter kommer der så både de forskelle, der er for individet, og de forskelle, der kan være for de forskellige køn, for det er meget forskelligt, hvordan mænd og kvinder indretter sig.

Men du skal huske på, at der er så mange gode muligheder for at indrette sig, at man sagtens kan finde en kompromisløsning på alle de områder, der findes, når vi taler indretning.

Plads til to

Der vil altid være noget, som du ønsker at ændre, men den stil, som er dig, vil altid skinne igennem. Det er din stil, og det er ikke noget, som du kan løbe fra, så lad den bare skinne igennem, for det giver dit hjem karakter og viser med al tydelighed, hvem det er, som bor der.

Hvis du mangler inspiration til indretning, så er der masser af programmer på tv og på hjemmesider, som tilbyder dig hjælp. Det er ikke inspirationen, som du kommer til at mange længe, men det kan måske komme til at knibe med penge, materialer, eller evnerne til at føre de store indretningsprojekter ud i livet.

Der er mange, der kommer med gode løsninger, som ikke kommer til at koste dig en formue, men som kan give din bolig masser af karakter og personlighed, noget som i hverdagen giver smil og glæde.